FAQs

Kako mi šaljete vozačku dozvolu?

Licenca će biti poslana preporučenom poštom (rok dostave 1-2 dana) na adresu koju ste naveli na obrascu zahtjeva. Ovdje ćete također dobiti praćenje kako biste provjerili status svoje pošiljke

Je li nezakonito kupiti licencu?

Iz tog razloga koristimo načine plaćanja i kontakt kako bismo održali povjerljivost i maksimalnu povjerljivost klijenta.

Na koliko dugo se izdaje moja vozačka dozvola?

Vozačka se dozvola obično izdaje u roku od 7 dana od podnošenja zahtjeva za uslugu i potvrde plaćanja odabirom dostave visokog prioriteta na obrascu. Zahtjev za dozvolu možete podnijeti u roku od 7 radnih dana. To dovodi do značajnog povećanja ukupne cijene.

Koliko košta kupnja licence?

Cijena svih licenci isporučenih između obuke i usluge. Cijena varira ovisno o vrsti potrebne licence, a posebno o lokalnom servisu koji je najbliži vašem domu gdje se trebate registrirati. U rijetkim slučajevima može koštati više od gornjeg ograničenja.

Kada trebam izvršiti uplatu?

Uslugu je potrebno platiti unaprijed, jer se vježbe, oftalmološki pregledi, troškovi pregleda, tečajevi vožnje (navodno s netočnim terminima) moraju evidentirati, a te troškove ne možemo pokriti o svom trošku. Stoga vas molimo da nas ne kontaktirate kako biste zatražili plaćanje nakon isporuke.

Scroll to Top